CV  ALBANIAN EXCELLENCE

 

NENTOR 2012   BOTOHET LIBRI “100 HISTORI SUKSESI NE 100 VJETORIN E PAVARËSISE

NENTOR 2012  MBREMJA GALA NE  TEATIN E OPERAS DHE BALETIT  KUSHTUAR SHQIPTAREVE TE SUKSESIT NE DIASPORË

DHJETOR 2012  MBRËMJE GALA NË PRISHTINË  ME SHQIPTARË TË SUKSESIT NË BOTË

QERSHOR 2013  LEVIZJA ME BICILKETA  DHE NDERTIMIN E RAMPAVE NË VLORE

SHTATOR 2013  LEVIZJA ME BICIKLETA DHE NDERTIMIN E RAMPAVE NË POGRADEC

TETOR 2013  LEVIZJA ME BICIKLETA  DHE NDERTIMIN E RAMPAVE  NË FIER

MAJ  2014 BOTIHET LIBRI  BERATI –HISTORI SUKSESI

LEVIZJA QYTETARE PËRGJITHNJË BERAT

MBRËMJA GALA KUSHTUAR BERATASVE TË SUKSESIT NË BOTË

PRILL 2014 BOTOHET LIBRI FIERI-HISTORI SUKSESI

PRILL 2014 LEVIZJA QYTETARE  DJE DHE SOT NË FIER

PRILL 2014 MBRËMJA GALA KUSHTUAR FIERAKËVE TË SUKSESIT NË BOTË

MAJ  2014  BOTOHET LIBRI  VLORA-HISTORI SUKSESI

PRILL 2014 LEVIZJA QYTETARE  DJE DHE SOT NË VLORA

PRILL 2014 MBRËMJA GALA KUSHTUAR  VLONJATEVE VE TË SUKSESIT NË BOTË

DHJETOR  2014 MBRËMJE GAL A JUSTINA ALIAJ I KREH KËNGËT ME FLOKË

DHJETOR 2015 MBRËMJE GALA NË HOTËL SHERATON “HISTORI SUKSESI 2015”

SHTATOR 2016 BOTOHET LIBRI ZONJAT SHQIPTARE NË NJU JORK

SHTATOR 2016  MBREMJË GALA NË MAHATTAN  “ZONJAT SHQIPTARE  NË NJU JORK”, ME PREZENCËN E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS

SHTATOR 2016 NË MANHATTAN NËNSHKUHET MEMORANDUMI IMAZHI I GRUAS MBARËSHQIPTARE TË SHEKULLIT TË xxi

DHJETOR 2017 MBREMJA GALA “HISTORI SUKSESI 2017

DHJETOR 2017 BOTOHET LIBRI  , “TË VËRTETAT E NJË SUKSESI “

TETOR 2017 HISTORI SUKSESI NE UASHINGTON

DHJETOR  2017  ORGANIZOHET MBRËMJA GALA  NË HOTEL SHERATON,  “50X50”, SIMBOL I NJË BREZI

DHJETOR 2017 BOTOHET LIBRI “50X50, SIMBOL I NJË BREZI

Maj 2018 “Te dua Arberi “-Levizje multikulturore ne Shqiperi me  ShoqatenVorea –Kalabri  ne kuader te Vitit 2018 te shpallur nga qeveria shqiptare si  Viti I Skenderbeut

Qershor  2018 Nenshkuhet  ne NjuJork , peticioni per Viktimat e  dhunes seksuale ne luften e Kosoves ne voton 1999 . Peticion ivijon te nenshkruhet nga figura qendrore te jetes publike Shqiptare dhe  jo vetem .

Nentor 2018 Themelohet orchestra Albanian Excellence, me intrumentiste shqiptare ne bote

Organizohet Koncerti “Jehonat e lutjes “ me instrumentisë shqiptarë në botë në Hotel  Mak Albanian(ish Hotel Sheraton ),  nen kujdesin e Presidenti  te Republikes, SHTZ , Ilir Meta .

Dhjetor 2018 : themelohet cmimi Zonjat që bëjnë Shqipërine  Organizohet Mbremja Gala  “Zonjat qe bejne Shqiperine “

BOTOHET LIBRI “ ZONJAT QE BEJNE SHQIPERINE”

Prill 2019 Organizohet konferenca  nderkombetare “Vlera e te qenit grua ne shekullin e XXI”

Qershor  2019  Ne Presidencen e Republikes celet ekspozita nderkombetare  “121 jete suksesi  ne 121 foto”

BOTOHET LIBRI “121 JETE SUSKESI NE 121 FOTO”

Gusht 2019 Hapet ekspozita nderkombetare  “121 jete suksesi  ne 121 foto” ne  Struge (Maqedonia e Veriut)

Gusht 2019 Hapet ekspozita nderkombetare  “121 jete suksesi  ne 121 foto” ne  Pogradec

Shtator 2019 Hapet ekspozita nderkombetare  “121 jete suksesi  ne 121 foto” ne   Presheve  REpublika e Serbise.

Tetor 2019 Hapet ekspozita nderkombetare  “121 jete suksesi  ne 121 foto” ne   Patos

Dhjetor 2019   Themelohet cmimi Zonjat që bëjnë Shqiptarinë

Organizohet Mbremja Gala  “Zonjat që bëjnë Shqiptarinë “ në hotel Mak Albanian –Tiranë

Dhjetor 2019  Botohet libri , “Zonjat që bëjnë Shqiptarinë”

Shkurt 2020 Shpallet organizimi i Ditët e Humorit Niko Nikolla – Themelohet Bienalja  Ndërkombëtare e Humorit Niko Nikolla

Prill 2020  : Realizohet këngë Lule Borë nga Albanian Excellence me Dëshira Ahmeti dhe orkestra Albanian Excellence në mbeshtetje dhe si homazh ndaj ekipit mjeksor ne botë që luftuan Covid 19 dhe te ikurve nga kjo sëmundje.

Shtator 2020: Organizohet  Bienalja Ndërkombëtare e Karikaturës  Niko Nikolla në Pogradec

Nëntor 2020 :  Konferencë Ndërkombëtare e Karikaturës në Tirane.  Ekspozite virtuale  e 1200 karikaturave nga bota në Universitetin e  Arteve në Tiranë.

Me këtë aktivitet, Shqipëria futet për herë të parë në hartën e karikaturës botëtore .

Dhjetor 2020 : Realizohet këngë Silent Night në Nju Jork nga Albanian Excellence me Dëshira Ahmeti, Kreshnik Zhabjaku dhe orkestra Albanian Excellence në mbeshtetje dhe si homazh ndaj ekipit mjeksor ne botë që luftuan Covid 19 dhe te ikurve nga kjo sëmundje .

Qershor 2021 : Koncerti Lule Borë  me këngë të përpunuara nga zona e Korces, Pogradecit dhe Dibër e Madhe

Koncert me baritonn Kreshnik Zhabjaku dhe sopranon Eva Golemi  shoqëruar nga kuinteti Albanian Excellence

Koncert në  Pogradec, Korce , Dibër e Madhe. Koncert për fëmijët Romë në Pogradec.

Shkurt 2021:  Themelohet Konkursi i parë Mbarëkombëtar I letërisë satiriko-humoristike Niko Nikolla

Shtator 2021 : Organizohet Mbremja Gala e shpalljes së cmimeve të  Konkursit të letërsisë satiriko-humoristikë në një Mbrëmje Gala në Pogradec.

Dhjetor 2021 : Themelohet cmimi “Të jesh lider në 2021”