Albanian Excellence dhe Presheva e mikepritjes se madhe

Tirane , 3 shtator / AE/.- Albanian Excellence shkon këtë javë në Preshevë duke cuar ne kete qytet shqiptar ne Serbi,  Histori Suksesi te Zonjave shqiptare kudo jane , por per te vijuar me nje nisme shume te madhe qe bashkon tashme te  gjithe shqiptaret e dy gjinive për te thene goje plote : Ne jemi ne Presheven!!!

Gjate ketyre koheve , kur Albanian Excellence, po vijon  zbatimin e memorandumit nenshkruar  tre  vite me pare ne Nju Jork“ , “Te qenit grua ne shekullin XXl “ nen kujdesin e Presidentit  Bujar Nishani, shume syresh me kane pyetur dhe jo vetem me dashamiresi , deri  kur do te vijoni ju te promovoni dhe te tregoni per  grate ? … !!!

U jam pergjigjur te gjitheve njesoj bukur: do te vazhdoje  deri kur te permbushet ky memorandum i nenshkruar  publikisht ne qendren e botes !

Ne fakt kam dhene nje pergjigje te drejte , pa ju dhene me tej shpjegimet  dhe pikesynimet qe kjo qender modeste ka ne fizionomine e saj te mirepercaktuar,  per te mos qene asnjehere, nje bufatori e momentit , por pikenisje strategjike e vlerave me te mira shqiptare te cilat ne fund te fundit  sjellin te miren e munguar e cila po atrofizohet  cdo dite  !!! Ndaj dhe ne  kete kuptim edhe filozofia  qe sjellin zonjat e suksesit shqiptar , eshte filozofia gjitheperfshirese për me te miren .

Ja sikunder kete here ne Presheve … !!!

Sepse ne fund te fundit , me thoni a nuk na  con pikerisht  ne kete qytet mikprites e me zemer  te madhe , dashuria e madhe e tyre , zotesia e tyre , arritjet e tyre , madheshtia e tyre???

A nuk  po na cojne,  zonjat ne qytetin parcialisht shqiptar , qe gjithkush nga ne  te thote : Po ne   jemi me Presheven  !!!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.