4 Shtator, 2020

 Ja trofeu i Bienales Ndërkombëtare të Humorit  “Buzëqeshje Ballkanike”, Niko Nikolla

12 emrat  fitues te karikaturës  botërore  do të zbulohen në një Mbrëmje Gala, më  20 […]
4 Shtator, 2020

Bienalja, Coronavirus dhe Pogradeci

Nga Flora Nikolla Pogradec, 4 Shtator.AE/.- Bienalja Ndërkombëtare e Karikaturës , “Buzëqeshje Ballkanikë”,  Niko Nikolla […]
2 Shtator, 2020

Bienalja e Parë e Karikaturës Ndëkombëtare Niko Nikolla : hallka që lidh karikaturën botërore me karikaturën shqiptare

Nga Agim Sulaj Arti i karikaturës vjen këtë vit për herë të parë në qytetin […]
29 Gusht, 2020

Atë e bijë, lart në qiell e poshtë në tokë- duet mal dashurie …!!!

Diçka personale në një ditë të shtunë Nga Flora Nikolla Tushemisht, 29 Gusht/AE/.- Kënaqësia kapërcen […]