23 Qershor, 2019

Albanian Excellence respekt dhe vleresim per zonjat shqiptare

Suzana Varvaica  shkruan: Tirane, 23 qershor AE/.-Ekspozita fotografike me titull: “121 Fotó në 121 Jetë […]
26 Korrik, 2019

Zonjat e Albanian Excellence ‘pushtojnë’ Ohrin…!!!

Albanian Excellence, vijon udhëtimin e ekspozitës së suksesit të zonjave shqiptare kudo janë. Pas Tiranës, […]
26 Gusht, 2019

Ja pse ne Amerike, 26 Gushti kremtohet si Dita e Barazise se Gruas !!!

Tiranë, 26 gusht/AE/.- 26 gushti, ne SHBA, kremtohet si Dita e Barazisë së Gruas ,  […]
28 Gusht, 2019

Albanian Excellence dhe mesazhi fisnik i Presheves !!!

Flora Nikolla shkruan : Tirane,28 Gusht/AE/.- Albanian Excellence rrugëton javën e parë të shtatorit në […]