2 Maj, 2019

Simon Gjoni , kompozitori i skalitur në pentagramin e muzikës shqiptare

Eshtë një këngë, të cilën jetëgjatësia e pakundërshtueshme artistike e ka shpallur pa zyrtarizma burokratike […]
23 Qershor, 2019

Mirë se keni ardhur në botën e Albanian Excellence !!!

Flora Nikolla shkruan: 23 Qershor/AE/.- Zonjat e suksesit shqiptar për vitin 2019, janë së bashku […]
23 Qershor, 2019

Albanian Excellence respekt dhe vleresim per zonjat shqiptare

Suzana Varvaica  shkruan: Tirane, 23 qershor AE/.-Ekspozita fotografike me titull: “121 Fotó në 121 Jetë […]
25 Shtator, 2019

“Ditët e humorit Niko Nikolla” në Poradec 20-23 Maj

Kryetari Xhakolli: Ndihem mirë kur nderojmë figura të njohura të  qytetit         […]