13 Tetor, 2019

Prishtina e shqiptarizmës !!!

Flora Nikolla shkruan : Tirane, 13 Tetor/AE/.- Me 16 tetor, 121 zonja të suksesit shqiptar […]
19 Tetor, 2019

Ministrja shqiptare e kulturës Margariti përshëndet ekspozitën e zonjave të suksesit në Prishtinë

Prishtine, 16 Tetor/AE/.- Maratonën e udhëtimit të Ekspozitës, “121 foto në 121 jetë suksesi e […]
24 Janar, 2020

Albanian Excellence realizon kalendarin e vitit 2020 me Zonja të suksesit shqiptar

Flora Nikolla  shkruan : Tirane, 24 Janar/AE/.-Ideja për të realizuar një kalendar me Zonjat që […]
18 Shkurt, 2020

 POGRADEC: 18-21 MAJ – SHPALLEN “DITËT E HUMORIT NIKO NIKOLLA “

BIENALJA E KARIKATURËS BALLKANIKE NË POGRADEC –BASHKIA  DHE ALBANIAN EXCELLENCE POGRADEC, 18 Shkurt/.- Bashkia Pogradec […]