2 Maj, 2019

 Zonjat qe bejne Shqiperine

Antoneta Ndreka Biznesmene , Drejtuese prodhimi ne Fabriken Lufra Eshte bukur  kur njeh njerëz që […]
14 Qershor, 2019

Dio Guardi :”Kam dëshirë të jem në aktivitetet e Albanian Excellence”

Nju Jork , 12 Qershor/AE/.- Senatori me origjinë shqiptare Joe DioGuardi ka takuar gjatë paradës […]
3 Shtator, 2019

Albanian Excellence dhe Presheva e mikepritjes se madhe

Tirane , 3 shtator / AE/.- Albanian Excellence shkon këtë javë në Preshevë duke cuar […]
1 Tetor, 2019

Dashuri njerezore nga zonjat e suksesit ne Patos

Flora Nikolla shkruan : Albanian Excellence shpall Ambasadoret  për vitin 2020 1 Tetor/AE/-Unë nuk e […]