1 Nëntor, 2019

Albanian Excellence dhe Biblioteka : Antologji për fëmijët e talentur në Preshevë

-Iniciohet nisma mbarëkombëtarë “Zonjat për fëmijët “ TIRANE, 1 Nëntor/AE/-Qëndra Albanian Excellence në bashkëpunim me […]
2 Dhjetor, 2019

Albanian Excellence shpall 12 dhjetorin Natë Homazh

 21 , Zonjat me titullin “Zonjë që bën Shqiptarinë “ respekt për të ikurit, ndihmë […]
16 Janar, 2020

Zonjat e Shqiptarisë në 360 ditët e vitit 2020

Albanian Excellence realizon kalendarin e vitit 2020 me Zonja të suksesit shqiptar Flora Nikolla  shkruan […]
16 Janar, 2020

Edita Tahiri: Një lidere e lirisë- Zonje qe ben Shqiptarine nga Albanian Excellence

Esse-ja e  znj Edita Tahiri, botuar ne librin “Zonjat qe bejne Shqiptarine”, ideuar dhe realizuar […]