19 Mars, 2020

SOT, ANA MARKY WALSH, NDAN LUMTURINË ME BOTËN

Nga Flora Nikolla Amerika i dha lumturinë  duke krijuar një Anë të re që ajo […]
21 Mars, 2020

Dy ëndrrat e realizuara bukur nga Dr. Aurora Meta Dollenberg

Nga Flora Nikolla Tiranë, 21 Mars/AE/- Për Aurorën e vogël, shpëtimi i një jete njerëzore kish qënë […]
23 Mars, 2020

Ndahet nga jeta mësuese Minire Islami-Veliu- Zonja e pamposhtur  në arsimimin e brezave të rinj dhe çështjes kombëtare-

U shpall nga Albanian Excellence, Zonjë që bën Shqiptarinë në dhjetor 2019- Tirane, 23 Mars/AE/.-Në […]
24 Mars, 2020

Dashuria pa kushte për mjekësinë e Dr.Elona Haubrich !!!

Nga Flora Nikolla TIRANË, 23 Mars,/AE/.-Elona Haubrich shkoi për të jetuar në Gjermani shtatë vitë […]