18 Shkurt, 2020

 POGRADEC: 18-21 MAJ – SHPALLEN “DITËT E HUMORIT NIKO NIKOLLA “

BIENALJA E KARIKATURËS BALLKANIKE NË POGRADEC –BASHKIA  DHE ALBANIAN EXCELLENCE POGRADEC, 18 Shkurt/.- Bashkia Pogradec […]
22 Qershor, 2020

Shqipëria tashmë është në Hartën e Karikaturës Botërore !!!

Për herë në Poradec, organizohet Bienalja e Karikaturës Ndërkombëtare  “Buzëqeshje Ballkanike “ në kuadër të  […]
2 Shtator, 2020

Bienalja e Parë e Karikaturës Ndëkombëtare Niko Nikolla : hallka që lidh karikaturën botërore me karikaturën shqiptare

Nga Agim Sulaj Arti i karikaturës vjen këtë vit për herë të parë në qytetin […]
19 Prill, 2021

Në qershor, Lule borë ‘sfidon’ Covid 19 me muzikë mirëfilli shqiptare-

Kuarteti Albanian Excellence dhe solistët   Dëshira Ahmeti dhe  Kreshnik Zhabjaku  tur koncertor, orkestruar nga  mjeshtri […]