2 Maj, 2019

Albanian Excellence shpall konkurrimin për cmimin “Zonjat që bëjnë Shqiptarinë “  per vitin 2019

Albanian Excellence shpall konkurrimin për cmimin “Zonjat që bëjnë Shqiptarinë “  per vitin 2019 Koha […]
5 Maj, 2019

Alba Malltezi dhe misioni i saj për lajmin e mirë

Alba Malltezi – Zonje qe bene Shqiperine “Gazetaria? Është histori që nis që nga fëmijëria. […]
5 Maj, 2019

Dy profesionet jetëdhënëse të Pranvera Bekteshit

Pranvera Bekteshi- Zonje qe ben Shqiperine Dy profesionet që kam dashur më shumë gjatë jetës, […]
22 Maj, 2019

Uashington: jepen cmimet Albanian Excellence

Tre shqiptaro-amerikanë nderohen nga organizata “Albanian Exellence” për kontributin e tyre të shkëlqyer në fusha […]