22 Maj, 2019

Presidentit Bujar Nishani i dorezohet Çmimi “Anetar Nderi i Albanian Excellence”

23 Shtator 2016 Në Symphony’ Space Theater të Manhatanit u zhvillua veprimtaria kulturore-shoqërore e organizuar […]
18 Shtator, 2019

Ne jemi me Presheven !!! Nikolla i dergon leter falenderimi kryetarit te Komunes,Shqiprim Arifi

Tirane, 18 Shtator/AE/.- Themeluesja dhe Drejtorja Ekzekutive e Albanian Excellence, Flora Nikolla, i ka derguar […]
3 Shkurt, 2020

Kalendari Zonjat qe bejne Shqiptarine 2020-Epilogu i nderit i maratones Albanian Excellence !!!

Flora Nikolla shkruan : Tirane, 2 Shkurt/AE/.-Albanian Excellence organizoi në Prishtinë në ambientet e KultPlus,  […]