30 Prill, 2020

20 vitet e suksesit absolut të Dr. Kita Sallabanda në Spanjë

Nga Flora Nikolla Hero Covid 19:  “Mjekët, në vijën e parë, nuk menduam se çfarë […]
2 Maj, 2020

Dr. Lida Shosha :”Besimi që pacientët kanë, kur dorezojnë jetën,pergjegjësia madhore dhe vleresimi më i madh në karrierën e nje mjeku”

Nga Flora Nikolla Tiranë, 2 Maj/AE/.-Dr. Lida Shosha, nisi të punonte në Spitalin Ushtarak, sot […]
12 Maj, 2020

Prof. Dr. Tritan Kalo: Mantelbardhë i panjolltë dhe jo konformist !!!

Hero Covid 19 :” Çdo i sëmurë një libërth më vete në planet klinike, biologjike […]
26 Maj, 2020

Hero Covid 19: Forca e misionit të Dr. Gjyle Cahani, qëndron në dashurinë pa kushte për mjeksinë

Nga Flora Nikolla Tiranë, 26 Maj/AE/.- Ishte viti 1964, kur Dr. Gjyle Cahani, pasi mbaroi […]