30 Qershor, 2020

Hero-Covid 19 : Urgjenca është ora e artë e Dr. Skënder Brataj

Flora Nikolla shkruan : Pogradec, 30 Qershor/AE/.- Dr. Skëndër Brataj, thotë në këtë intervistë se […]
13 Korrik, 2020

Suksesi i garantuar amerikan i Lindita Vincës dhe dashuria e saj e madhe për njerëzit

Flora Nikolla shkruan : POGRADEC, 13 Korrik/AE/.- Mirësjellja, dashuria dhe bujaria për njerëzit, e kanë […]