26 Mars, 2020

Joana Kaso: “Jam pasionante, por dhe racionale e perfeksioniste”

Historia e avokates shqiptare që sot ka zyrën e saj në Nju Jork Nga Flora Nikolla […]
27 Mars, 2020

Dëshira Ahmeti Kërliu:- Covid 19 : Në këto ditë të vështira, muzika e Puçinit më mbron dhe më bën të fortë

Nga Flora Nikolla Sopranoja e njohur tregon si emocionet e saj ndryshojnë nga momenti në […]
29 Mars, 2020

Silvana Çeliku: “Kolegët, sot janë heronjtë e mi- Sigurisht që do e fitojmë betejën, sigurisht që do t’ia dalim

Nga Flora Nikolla Tiranë, 29 Mars/AE/.- DR. SH. M. Silvana Çeliku, Onkogjinekologe Shefe e Shërbimit […]
21 Maj, 2020

Liljana Gashi, suksesi fisnik i një Zonje të madhe !!!

Nga Flora Nikolla Tiranë, 21 Maj/AE/.- Ka lindur  në Janjevë, një qytezë të vogël, në […]