Albanian  Excellence nderon zotin Nelson R. Çabej, me çmimin “Grand Excellence”

Tiranë, 17 nëntor /AE/.- Albanian Excellence ka nderuar zotin  Nelson R. Çabej,me çmimin “Grand Excellence, […]

Gëzimi i Bienales së Dytë Ndërkombëtare të Karikaturës  Niko Nikolla

Parathënia e  Albumeve të Bienales së Dytë të Karikaturës Niko Nikolla Nga Flora Nikolla Tiranë, […]

Bienalja e Dytë e Karikaturës: Reagim  befasues e plot entuziazëm  nga artistët në të gjithë botën

Tiranë, 2 korrik/AE/.- Pa kaluar  ende 24 orë nga publikimi i komunikatës së  Bienales së […]

Komunikatë e Bienales së Dytë Ndërkombëtare të Karikaturës Niko Nikolla

Bienalja  II –të Ndërkombëtare   e Karikaturës Niko Nikolla Tema : “Ku shkon bota… ?” Vendi […]

8 Marsi :Albanian Excellence sjell pranverë shqiptare në Nju Jork

-Festime dhe angazhime të reja nën moton: “Zonjat për zonjat”- Nju Jork, 8 Mars/AE/.- Nën […]

Koha e Heronjve Covid 19, sfida që bën të përqafojmë të ardhmen !!!

Nga Flora Nikolla Tirane, 12 Shkurt/AE/.- Pandemia, hap pas hapi, dy vite  të shkuara , […]

Të jesh lider në Pandemi: Refleksion mbi modelet që kontribuan në  bindjet për të jetuar ndryshe

Nga Flora Nikolla Tirane, 12 dhjetor /AE/.- Pas gati dy vitesh, pasigurie, ankthi, dhimbje njerëzore, […]

Konkursi Mbarëkombëtar i Letërsisë Satiriko-Humoristike Niko Nikolla- Juria  vendos 5 çmime

Çmimet kurorëzohen më 19 shtator 2021  në Pogradec Tushemisht, 16 Gusht/AE/.- Juria e Konkursit Mbarekombëtar […]

Udha e gjatë dhe e bukur e Gezim Belegut me violonçelin –tingullin e shpirtit të njeriut

Pogradec, 29 Maj/AE/.- Kur ish i vogël, edukatoret në kopësht i thoshin se kish dorë […]

‘Udhëtimi  i  shpyrtit’  të Lena Markut, mbërrin në Poradec !!!

Nga Flora Nikolla Pogradec, 29 Maj/AE/.-Kur Lena Marku pikturon, ndien sikur nga shpirti i saj […]