16 Gusht, 2021

Konkursi Mbarëkombëtar i Letërsisë Satiriko-Humoristike Niko Nikolla- Juria  vendos 5 çmime

Çmimet kurorëzohen më 19 shtator 2021  në Pogradec Tushemisht, 16 Gusht/AE/.- Juria e Konkursit Mbarekombëtar […]
11 Korrik, 2021

Tashmë kemi një hartë botërore të shkruesve të humorit shqip !!!

Nga Flora Nikolla Tirane, 16 Gusht /AE/.- Kur gati dy vite më parë, Albanian Excellence […]
19 Prill, 2021

Në qershor, Lule borë ‘sfidon’ Covid 19 me muzikë mirëfilli shqiptare-

Kuarteti Albanian Excellence dhe solistët   Dëshira Ahmeti dhe  Kreshnik Zhabjaku  tur koncertor, orkestruar nga  mjeshtri […]
4 Shtator, 2020

 Ja trofeu i Bienales Ndërkombëtare të Humorit  “Buzëqeshje Ballkanike”, Niko Nikolla

12 emrat  fitues te karikaturës  botërore  do të zbulohen në një Mbrëmje Gala, më  20 […]