VLERËSIMI KOMBËTAR  “HERO-COVID 19 : ALBANIAN  EXCELLENCE PREZANTON FORMULARIN E APLIKIMIT

Tirane, 8 Mars/AE/.-ALBANIAN EXCELLENCE,  prezantoi sot  aplikimin që do të vlerësojë Hero Covid 19 , duke shënuar me këtë rast hapjen e fazës së aplikimeve sot më  8 Mars 2022, për Vlerësimin Kombëtar “HERO COVID 19 ”. 

Kjo nismë, merret  në kuadër të  vlerësimit, nderimit dhe respektit publik  ndaj punës së jashtëzakonshme që  mjekët, infermierët , sanitarët realizuan gjatë  Pandemisë  Covid 19,  nga e gjithë Shqipëria, duke dhënë një kontribut të madh njerëzor dhe profesional , në kapërcimin e kësaj periudhe kritike.

Në se keni një histori tuajën personale që shpalos punën e jashtëzakoshme që kanë bërë mjekët, infermierët , personali mjekësor, ju lutem plotësoni këtë formular dhe niseni në adrësën albexcellence@gmail.com.

Ju mund të nominoni dhe veten tuaj , ashtu edhe persona që ju njihni dhe që kanë bërë që jeta juaj të vijojë.

Objektiviteti juaj, do të bëjë që nata e madhe Gala që do të zhvillohet në Maj në  Tiranë, të jetë një natë e paharruar që do ti hapë më pas udhës së  ndërtimit të një memoriali  për Hero Covid  19.

Bordi i përbërë nga Lider në kohë Pandemie, do të  bëjë gjykimin dhe tij për këtë çmim shumë të rëndësishëm që na bën ta përqafojmë më të sigurtë të ardhmen tonë.

Aplikimi do të bëhet i gjithi online dhe ka disa seksione. Ai do të dorëzohet në adresen e email albexcellence@gmail.com

Duke  treguar historinë tuaj, ju vlerësoni  heroin tuaj !

Aplikimi duhet plotësohet / dorëzohet para datës 15 prill 2022.  Çdo aplikim i ardhur pas kësaj  date nuk do të merret parasysh! Ne rekomandojmë dërgimin e tij sa më herët në kohë.  Mund të ketë persona që nominojnë veten, dhe persona që nominojnë të tjerët. Në rastin që do të nominoj veten, atëherë do të  plotësoj vetëm aplikin e parë .

SEKSIONI 1 

Të dhënat e personit që plotëson aplikimin  

(nëse është vetë-aplikim do të duhet që ky seksion dhe të dhënat të plotësohen  njësoj. Nëse propozuesi është dikush tjetër, atëhere ky seksion plotësohet vetëm një herë):

Emri / Mbiemri:

Adresa:

Qyteti:

E-mail:

Telefon/Celular:

Spitali:

 

Unë nominoj: 

Emri/Mbiemri :

Qyteti:

Telefon/Celular

E-mail:

Spitali, ambulanca

Seksioni 2 

PLOTËSIMI I KRITEREVE PËR VLERËSIM 

Janë 2 kategori kryesore të vlerësimit. Mund të aplikoni vetëm për njërën nga kategoritë! 

KATEGORIA 1: MJEKU  HERO COVID 19  

Emri / Mbiemri:

Adresa:

Qyteti:

E-mail:

Telefon/Celular:

Spital -Ambulanca:

Pse e nominon –arsyeka

Ju lutem specifikoni/argumentoni se pse ju e nominoni (jo më shumë se 300 karaktere)

)

Emri/ Mbeimri:

Pozicioni:

Nr.Celularit:

E-mail:

KATEGORIA 2:  Infermierë  dhe sanitarë  Hero Covid 19

Emri / Mbiemri:

Adresa:

Qyteti:

E-mail:

Telefon/Celular:

Organizata/Grupi/Forumi:

Aktivitetet, nismat e organizuara:

Ju lutem specifikoni/argumentoni  arsyer se pse ju e nominoni(jo më shumë se 300 karaktere)

Kush mundet t’i çertifikojë nominimin tuaj  (drejtoria e institucionit , kolegë etj) (jo më shumë se 200  karaktere)

Emri/ Mbiemri:

Pozicioni:

Nr.Celularit:

E-mail:

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *