22 Maj, 2019

Kur deti dhe qielli te çik ne Borsh

Qielli dhe deti mbanin te njejten ngjyre ne nje thyerje dite…! Hijet e fantazmagorike qe […]
28 Gusht, 2019

Albanian Excellence dhe mesazhi fisnik i Presheves !!!

Flora Nikolla shkruan : Tirane,28 Gusht/AE/.- Albanian Excellence rrugëton javën e parë të shtatorit në […]