24 Mars, 2020

Marsida Koni :”Sot, është momenti të tregojmë vlerat tona civile dhe njerëzore”

Artistja e njohur tregon ditët pezull të Corona Virus Nga Flora Nikolla Tiranë, 24 Mars/AE/.-Pianistja […]
4 Prill, 2020

Receta e Lucia Martino ne Rubriken Lucia al KANA : Tumac me qiqra

Tirane, 4 Prill/AE/- Receta e parë që realizoi Lucia Martino të shtunën më 4 Prill […]