5 Maj, 2019

Peticion: Grate ne mbeshtetje te viktimave seksuale gjate luftes ne Kosove ne vitin 1999

Ne kuader te shpalljes se projektit  “Zonjat qe bejne Shqiptarine”, nga Albanian Excellence , Zonja […]
1 Nëntor, 2019

Albanian Excellence dhe Biblioteka : Antologji për fëmijët e talentur në Preshevë

-Iniciohet nisma mbarëkombëtarë “Zonjat për fëmijët “ TIRANE, 1 Nëntor/AE/-Qëndra Albanian Excellence në bashkëpunim me […]