2 Maj, 2019

“ZONJAT QË BËJNË SHQIPËRINE  ORGANIZUAR NGA ALBANIAN EXCELLENCE

Njëzetë e tri gra dhe vajza të përzgjedhura nga Bordi i Albanian Excellence, drejtuar nga, […]
6 Maj, 2019

Qënia e padukshme qe jeton me Suzana Varvarica Kuka quhet Art

Suzana Varvarica  Zonje qe ben Shqiperine  dhjetor 2018 Jeta ime është e lidhur me Artin […]
6 Maj, 2019

Ndihma pa kushte e Mariane Graff për Shqipërinë

Mariane Graff-  Zonje qe ben Shqiperine   dhjetor 2018 Konsulle e nderit në Shqipëri dhe Presidente […]
7 Maj, 2019

Pasioni dhe karriera e Brunilda Paskalit ne arsim dhe administraten e larte

Zonjë që bën Shqipërinë Dhjetor 2018 Ndihem shumë e nderuar që jam zgjedhur të jem […]