Të birët e Gjokë Çobës

Nga Zef Ludovik Çoba(1951) Pak shenime në respekt në 110 vjetorin e lindjes se babait […]

Bienalja Ndërkombëtare e Karikaturës Niko Nikolla: prezantim dinjitoz i karikaturës botërore në Tiranë

Tirane, 6 Dhjetor /AE/.-Albanian Excellence organizoi me sukses nga 1-4 dhjetor, Bienalen e  dytë Ndërkombëtare […]

Albanian  Excellence nderon zotin Nelson R. Çabej, me çmimin “Grand Excellence”

Tiranë, 17 nëntor /AE/.- Albanian Excellence ka nderuar zotin  Nelson R. Çabej,me çmimin “Grand Excellence, […]

Gëzimi i Bienales së Dytë Ndërkombëtare të Karikaturës  Niko Nikolla

Parathënia e  Albumeve të Bienales së Dytë të Karikaturës Niko Nikolla Nga Flora Nikolla Tiranë, […]

Bienalja e Dytë Ndërkombëtare e Karikaturës : 70 vende të planetit dhe 600 autorë prezantojnë punimet e tyre

Nju Jork, 14 Shtator /AE/.-  Pjesmarrje  që i kaloi të gjitha pritshmëritë  dhe shumë interes  […]

Bienalja e Dytë e Karikaturës: Reagim  befasues e plot entuziazëm  nga artistët në të gjithë botën

Tiranë, 2 korrik/AE/.- Pa kaluar  ende 24 orë nga publikimi i komunikatës së  Bienales së […]

Komunikatë e Bienales së Dytë Ndërkombëtare të Karikaturës Niko Nikolla

Bienalja  II –të Ndërkombëtare   e Karikaturës Niko Nikolla Tema : “Ku shkon bota… ?” Vendi […]

8 Marsi :Albanian Excellence sjell pranverë shqiptare në Nju Jork

-Festime dhe angazhime të reja nën moton: “Zonjat për zonjat”- Nju Jork, 8 Mars/AE/.- Nën […]

Të jesh lider në Pandemi: Refleksion mbi modelet që kontribuan në  bindjet për të jetuar ndryshe

Nga Flora Nikolla Tirane, 12 dhjetor /AE/.- Pas gati dy vitesh, pasigurie, ankthi, dhimbje njerëzore, […]

Konkursi Mbarëkombëtar i Letërsisë Satiriko-Humoristike Niko Nikolla- Juria  vendos 5 çmime

Çmimet kurorëzohen më 19 shtator 2021  në Pogradec Tushemisht, 16 Gusht/AE/.- Juria e Konkursit Mbarekombëtar […]