Albanian Excellence ,  ofron besueshmëri, ndergjegje,  profesionalizëm, vlerë gjithshqiptare kudo ajo është.

Albanian Excellence nuk ka lidhje me bindje partiake dhe as nuk shërben asnjë partie politike.

Lema e Albanian Excellence është vlera dhe finalja e kësaj leme është krijimi i një sistemi të vërtetë vlerash që mungon në Shqipëri .