5 Maj, 2019

Aleanca e  Gruas së Suksesit Shqiptar në botë

Gra nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Kroacia,  Zvicra, SHBA, Italia, të mbledhura […]
6 Maj, 2019

Lucia Martino jeta e një grua arbëreshe !!!

  Lucia Martino -Zonje qe ben Shqiperine – dhjetor 2018 U leva Frasnitë dhe pas […]
6 Maj, 2019

Energjia e Julinda Dhame janë qytetarët e Tiranës

Zonje qe ben Shqiperine – dhjetor 2018 Unë jam Julinda DHAME, drejtore e Promovimit të […]
23 Mars, 2020

Dashuria pa kushte për mjekësinë e Dr.Elona Haubrich !!!

Nga Flora Nikolla TIRANË, 23 Mars,/AE/.-Elona Haubrich shkoi për të jetuar në Gjermani shtatë vitë […]