21 Shkurt, 2020

Bashkia Pogradec dhe Albanian Excellence , ftojnë artistët të marrin pjesë në Bienalen e Parë të  Karikaturës Niko Nikolla”

Tirane, 21 Shkurt/AE/.- Bashkia Pogradec në bashkëpunim me Qëndrën Albanian  Excellence ftojnë artiste të Gadishullit […]
21 Shkurt, 2020

Albanian Excellence Center, the Municipality of Pogradec invites the Balkan Peninsula artists to participate in the first “Niko Nikolla Cartoon Biennale”

In collaboration with the ‘Albanian Excellence’ Center, the Municipality of Pogradec invites the Balkan Peninsula […]
17 Prill, 2020

Covid 19 – The International Cartoon Biennale Niko Nikolla,”Balkan Smile”:September 18-20, 2020

The International Cartoon Biennale Niko Nikolla, “Balkan Smile”, planned to be organized on May 18-21, […]
24 Prill, 2020

Bienalja ballkanike e karikaturës Niko Nikolla : 250 punime nga 50 vende të botës

Do të zhvillohet nga Albanian Excellence dhe Bashkia Pogradec në 18- 20 shtator 2020 Tiranë, […]