8 Maj, 2019

Sfida e Antonela Hako është të konsumuarit shqip

Zonje qe ben Shqiperine – Dhjetor 2018 Drejtore e Shitjes dhe Marketingut në Fabrikën Hako […]
9 Maj, 2019

Antoneta Ndreka dhe Lufra e çdo tryeze

Antoneta Ndreka Zonje qe ben Shqiperine -Dhjetor 2018 Lidere e Albanian Excellence per vitin 2019 […]
12 Maj, 2019

Manushaqe Shehu-Zonje qe ben Shqiperine- Kultura ushtarake, forca e veprimit te Manushaqe Shehu

Gjeneral brigade Manushaqe Shehu Zëvendësshef i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura  Të qenit […]
12 Maj, 2019

Endrra e realizuar me sukses e Natasha Mema

Histori suksesi  ne fushen e  Estetikes, botuar ne librin “Ne boten e Bukurise”  nga Albanian […]